Profilbildet til slaviProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til par_30Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til krsflortProfilbildet til MizzyProfilbildet til Modesty56Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Klara31Profilbildet til Ladysman
Profilbildet til jenandProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til ElleseusProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til MariusProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til RubberkingProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til AyakachanProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til rubbergimp

Androx0

@androx0
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje