Profilbildet til OlavsenProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til poffenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til MaykieProfilbildet til NeonProfilbildet til synnyProfilbildet til SuzProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til parivestProfilbildet til ElviraProfilbildet til *Punky*
Profilbildet til Tobben28Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til TabbeProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Plu2Profilbildet til Donatello21Profilbildet til LeticiaProfilbildet til C.lop14Profilbildet til bunnyProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Stine1986Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Suss

Androx0

@androx0
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje