Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til latex66Profilbildet til JærguttenProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til MaykieProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til bergenm30Profilbildet til shivaProfilbildet til AlekProfilbildet til two-playfulProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til buskerudProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Cato1977Profilbildet til FrkAurora
Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ani5Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til bergenm30Profilbildet til YouwishProfilbildet til SupermannProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til westpar76Profilbildet til Man30303Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til AndroidProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Bjorn92

Androx0

@androx0
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje