Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til SiljeProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til smoker;)Profilbildet til sverre89Profilbildet til LåtteProfilbildet til superteddProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til AndiiProfilbildet til sjømannProfilbildet til latex66Profilbildet til Arousal
Profilbildet til ole322Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til førdeparetProfilbildet til latex66Profilbildet til AlexanderProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til elghodeProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til buskerudProfilbildet til GoldenProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Tengil

Androx0

@androx0
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje