Profilbildet til Mystical34Profilbildet til hawe35Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Slave g23Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til lalaparProfilbildet til LeticiaProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Handyman40Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til testomanProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til lovebbwProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Something enters the room
Profilbildet til Passivg19Profilbildet til **WanjaProfilbildet til carogirlProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til vickycdProfilbildet til JontassProfilbildet til brollProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til RockDudeProfilbildet til NordJente90Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til Lica89

Androx0

@androx0
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 12 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 12 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje