Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til NataProfilbildet til LadysmanProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til HexaProfilbildet til JontassProfilbildet til ballderProfilbildet til bait69Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Torill1979
Profilbildet til bbck osloProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til KosMusProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til knny88Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Roger84Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til vanosm52Profilbildet til JavhaxProfilbildet til MeeowProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til mrniceguy

Androx0

@androx0
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje