Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Linda_25Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til ArousalProfilbildet til guttenProfilbildet til Solros72Profilbildet til MusashiProfilbildet til MeeowProfilbildet til Plu2Profilbildet til johnrunProfilbildet til Mass SageProfilbildet til jente2011Profilbildet til LizzyProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til nelg90Profilbildet til andy1988
Profilbildet til LenemorProfilbildet til Skeva91Profilbildet til spruksProfilbildet til SnæxProfilbildet til L_KProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til sluggernProfilbildet til cat68Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til line tvProfilbildet til i love boysProfilbildet til ManimalProfilbildet til KatherineProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Cdrypa

Androx0

@androx0
aktiv 1 måned, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje