Profilbildet til beitoProfilbildet til OralProfilbildet til LåtteProfilbildet til BecksProfilbildet til johnrunProfilbildet til AmpriProfilbildet til SakoProfilbildet til Bimann43Profilbildet til h_frodeProfilbildet til MidasProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til KogKProfilbildet til TingTongProfilbildet til agderProfilbildet til Softfeet
Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ZaxProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til ingoladProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ElinesProfilbildet til TearyProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Klar 79Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til TheMissProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Kospie

Androx0

@androx0
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Androx0

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje