Profilbildet til XjanneProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til just myselfProfilbildet til HardRockProfilbildet til karlaaProfilbildet til petzlProfilbildet til nelg90Profilbildet til FinelineProfilbildet til LululuuProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til ErogenProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Josep
Profilbildet til Angel84Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Reina21Profilbildet til RosjerProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til zailoProfilbildet til TorolavProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Swededarter

Androx0

@androx0
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Androx0

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje