Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til BiTrineProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til cat68Profilbildet til ole322Profilbildet til agderProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til halloisProfilbildet til trond`enProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til gameroslProfilbildet til jente2011Profilbildet til Merethe21Profilbildet til Umbrella
Profilbildet til JontassProfilbildet til Leto78Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til SupermannProfilbildet til GeiriProfilbildet til Thea92Profilbildet til MandrakeProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til LatexmannProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Joachim*Profilbildet til MidasProfilbildet til kinky667

andy1988

@andy88
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje