Profilbildet til Anne72Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Sonny55Profilbildet til jeanettekProfilbildet til Androx0Profilbildet til simonaProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Haakon92Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til NightdiverProfilbildet til someboyProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Kaisa
Profilbildet til CalaDorProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til BBW28Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til NordJente90Profilbildet til NylongummiProfilbildet til AngelManProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til miss76Profilbildet til Angel84Profilbildet til StaaleProfilbildet til trannyboy

andy1988

@andy88
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje