Profilbildet til JiJiProfilbildet til SvantepriProfilbildet til PhenrikProfilbildet til superteddProfilbildet til fadedProfilbildet til ToremannProfilbildet til ArconadaProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til YouwishProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til faithProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Jupiter
Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til BecksProfilbildet til KristiansenProfilbildet til ole322Profilbildet til SKubrickProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til MM77Profilbildet til engenanjaProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Cato1977Profilbildet til AnMy99Profilbildet til troendern93Profilbildet til mann osl

andy1988

@andy88
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje