Profilbildet til DodraugenProfilbildet til kajabiProfilbildet til Man30303Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til two-playfulProfilbildet til fadedProfilbildet til TigerProfilbildet til smoker;)Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til SjtProfilbildet til carogirlProfilbildet til latino123Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til RJ
Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til GeiriProfilbildet til Thea92Profilbildet til stor pungProfilbildet til MusashiProfilbildet til Nic94Profilbildet til nattroseProfilbildet til Buffy93Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til StrazoProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til JustinProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til C.lop14Profilbildet til ManimalProfilbildet til harepusen

andy1988

@andy88
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje