Profilbildet til LathamsProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til colargolProfilbildet til MortenBProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til OlavsenProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til RockDudeProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Leto78Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Par på cam
Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til sexypar85Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til LærerenProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til line tvProfilbildet til dp72Profilbildet til CindyCDProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Man30303

andy1988

@andy88
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje