Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til No StringsProfilbildet til MandrakeProfilbildet til temptationProfilbildet til Cd28Profilbildet til Angel84Profilbildet til ingoladProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til SoffiProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Midas
Profilbildet til MusashiProfilbildet til XjanneProfilbildet til LarsnProfilbildet til brollProfilbildet til swedmanProfilbildet til Hemne72Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til snirlenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til AndroidProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Elvira

andy1988

@andy88
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje