Profilbildet til SiljeProfilbildet til KatherineProfilbildet til bwillyProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til BillProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Mr.XProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til TheReaderProfilbildet til someboyProfilbildet til dp72Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Sylvester
Profilbildet til KogKProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til vesle 43Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til skurk3Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til RonnProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Fin g30Profilbildet til godsg1Profilbildet til C.lop14Profilbildet til jan50Profilbildet til nattroseProfilbildet til NylongummiProfilbildet til MusashiProfilbildet til moss73

andy1988

@andy88
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje