Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til shaftyProfilbildet til jenandProfilbildet til sola50Profilbildet til krsflortProfilbildet til Lill17Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til RuienProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SakoProfilbildet til norseman9Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til LokerProfilbildet til vickycdProfilbildet til afrikarProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til jannis25Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til BabyWProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til moss73Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til jenandProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Andersen89Profilbildet til TheRose49Profilbildet til AnMy99

andy1988

@andy88
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje