Profilbildet til AsveigProfilbildet til TheMissProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til MidasProfilbildet til Donatello21Profilbildet til parivestProfilbildet til spruksProfilbildet til SkårnesProfilbildet til miss76Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til afrikarProfilbildet til MedusaProfilbildet til Molli
Profilbildet til SussProfilbildet til MissyMooProfilbildet til JiJiProfilbildet til mindwtoProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til XenaProfilbildet til LærerenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til BjornchProfilbildet til davidandreProfilbildet til ElyProfilbildet til bigutttgardermoen32

andy1988

@andy88
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje