Profilbildet til ElviraProfilbildet til jente2011Profilbildet til Ready4funProfilbildet til MissProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Just4youProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til GeiriProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til fadedProfilbildet til claireProfilbildet til LåtteProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til alfiboy51
Profilbildet til claireProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til MizzyProfilbildet til nord88Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til MaykieProfilbildet til AjscreamProfilbildet til 2KosProfilbildet til DrYvilProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til carogirlProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til testomanProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Klar 79

andy1988

@andy88
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje