Profilbildet til nattroseProfilbildet til TordenspydProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Matiine123Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Latex44Profilbildet til toro60Profilbildet til SakoProfilbildet til JærguttenProfilbildet til JimBodenProfilbildet til karlaaProfilbildet til ZaxProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Kalle2
Profilbildet til latex66Profilbildet til BottomProfilbildet til Alexander44Profilbildet til xantippeProfilbildet til På_søkProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til LizzyProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til fintparProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til KvastenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til pompelProfilbildet til burndocProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til TonyMontana

andy1988

@andy88
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 31 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 31 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje