Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til swedmanProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til JosepProfilbildet til MaykieProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til orphansProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til ShjalomProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til vårkåtProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til henrkjarProfilbildet til førdeparet
Profilbildet til maler.nProfilbildet til ValeriaProfilbildet til AndiiProfilbildet til ToyenProfilbildet til mann oslProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til dia***Profilbildet til Tara84Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til StrazoProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Mia, 21 Oslo

andy1988

@andy88
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje