Profilbildet til JupiterProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til andy1988Profilbildet til SiljeProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til godheksaProfilbildet til No StringsProfilbildet til simonaProfilbildet til IntrMannProfilbildet til SherylProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Joey77Profilbildet til JoeyKrsand
Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Osl38Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til swedmanProfilbildet til Lill17Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til DonGrisProfilbildet til VigdisProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til monique tvProfilbildet til MiaBella

andy1988

@andy88
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

andy1988

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje