Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til cat68Profilbildet til MrVoldProfilbildet til harepusenProfilbildet til mrtoreProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til superteddProfilbildet til ManimalProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til KospieProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til SupermannProfilbildet til TonyMontana
Profilbildet til DionysusProfilbildet til johnrunProfilbildet til C.lop14Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til MusashiProfilbildet til badboy1986Profilbildet til talkmanProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til jarlemannProfilbildet til xantippeProfilbildet til ChivasProfilbildet til SadominatorProfilbildet til AfroManProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ErogenProfilbildet til Lars80

andy1988

@andy88
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

andy1988

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje