Profilbildet til AlexanderProfilbildet til dewill77Profilbildet til MehtevasProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til mrroyalProfilbildet til StrazoProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til 2KosProfilbildet til XjanneProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til SpindelProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Robert Love
Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til NåProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Androx0Profilbildet til Siba44Profilbildet til LauVauProfilbildet til NightdiverProfilbildet til LeneaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til XenaProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til jonas93Profilbildet til buskerudProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til TallDarkHandsome

andy1988

@andy88
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt andy1988:Disse profilene har andy1988 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

andy1988

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje