Profilbildet til ArousalProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Lill17Profilbildet til BullseyeProfilbildet til beitoProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til BotanicalProfilbildet til JosepProfilbildet til someboyProfilbildet til jente2011Profilbildet til geddimannProfilbildet til XjanneProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Blondetruser
Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til HebroProfilbildet til Per SProfilbildet til talkmanProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til uzi69Profilbildet til DrulProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til j18elverumProfilbildet til andy1988

Andyrj

@andyrjdimple
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andyrj:Disse profilene har Andyrj besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje