Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til harepusenProfilbildet til CdrypaProfilbildet til afrikarProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Klara31Profilbildet til LadysmanProfilbildet til nord88Profilbildet til nattroseProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til AlexsProfilbildet til vanosm52Profilbildet til BecksProfilbildet til Skeva91Profilbildet til AzathothProfilbildet til Nic94
Profilbildet til veilchenProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SnæxProfilbildet til OralProfilbildet til nada000Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til bwillyProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til sjømannProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til JupiterProfilbildet til Modesty56

Andyrj

@andyrjdimple
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andyrj:Disse profilene har Andyrj besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje