Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til karlaaProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Per SProfilbildet til KosMusProfilbildet til Hemne72Profilbildet til DrulProfilbildet til MolliProfilbildet til JiJiProfilbildet til monique tvProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til IngegardProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til JoeyKrsand
Profilbildet til sverre89Profilbildet til StavangerProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Niko9Profilbildet til Tony21Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til MolliProfilbildet til halloisProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til pia1975Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til jente2011Profilbildet til Gutt20sør

Andyrj

@andyrjdimple
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andyrj:Disse profilene har Andyrj besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje