Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Thea92Profilbildet til BBW28Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ArielProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Just4youProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til pierceddickProfilbildet til NjordProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Stine1986Profilbildet til wannaBgood
Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til ninatvProfilbildet til sportfuckProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til englevingerProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til jonas93Profilbildet til .LisetvProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til fintparProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til nafaProfilbildet til SpindelProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til henrkjar

Andyrj

@andyrjdimple
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Andyrj:Disse profilene har Andyrj besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje