Profilbildet til Andersen89Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til AyakachanProfilbildet til MrVoldProfilbildet til AjscreamProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Roger84Profilbildet til LangbeinProfilbildet til JavhaxProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til wille455Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til engenanja
Profilbildet til sisunorProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til *Punky*Profilbildet til blaithinProfilbildet til Kate WProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Slappen72Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Haakon92

Andyrj

@andyrjdimple
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andyrj:Disse profilene har Andyrj besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje