Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til KWGProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Natasha93Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til LathamsProfilbildet til ElinesProfilbildet til jenandProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til førdeparetProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til miss76Profilbildet til @nn@
Profilbildet til urokraakeProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til vårkåtProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til IronheartProfilbildet til søker sexProfilbildet til 2KosProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Reina21Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til freaky2Profilbildet til SingleElise

Andyrj

@andyrjdimple
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andyrj:Disse profilene har Andyrj besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje