Profilbildet til SnæxProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til MizzyProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til SadominatorProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til kmfant
Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til latino123Profilbildet til davidandreProfilbildet til shinY_Profilbildet til Crazy92Profilbildet til BergenoProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Flekka18Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til XL KukkProfilbildet til buskerudProfilbildet til Tor&tina40

Andyrj

@andyrjdimple
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andyrj:Disse profilene har Andyrj besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje