Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Reina21Profilbildet til Leto78Profilbildet til solaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Cd28Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til BjornchProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til dp72
Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til afrikarProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til sølProfilbildet til runAProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til LadyStarProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til AndiiProfilbildet til MM77Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Erlend:)

Andyrj

@andyrjdimple
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andyrj:Disse profilene har Andyrj besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje