Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til EvensProfilbildet til TheReaderProfilbildet til CharlesProfilbildet til LatexfunProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til HexaProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til AyakachanProfilbildet til 33Profilbildet til pierceddickProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til DragongirlProfilbildet til JM28
Profilbildet til orro75Profilbildet til DrulProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Siba44Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til SigvegalProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til VictorProfilbildet til Crazy92Profilbildet til spruksProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til BergenoProfilbildet til JærguttenProfilbildet til DragongirlProfilbildet til veilchen

Andyrj

@andyrjdimple
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andyrj:Disse profilene har Andyrj besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje