Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til MortenBProfilbildet til Dotto81Profilbildet til NataProfilbildet til Bimann43Profilbildet til bunnyProfilbildet til JupiterProfilbildet til eddi1000Profilbildet til SvetikProfilbildet til XenaProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Leto78Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til stian93Profilbildet til synny
Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Donatello21Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til windel999Profilbildet til Mandal37Profilbildet til ChivasProfilbildet til Lars80Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til BBW28Profilbildet til Trappani89Profilbildet til RomeoProfilbildet til Klara31Profilbildet til talkmanProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Lez 40

Andyrj

@andyrjdimple
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andyrj:Disse profilene har Andyrj besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 minutt siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 minutt siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje