Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til SkårnesProfilbildet til CleoProfilbildet til NordJente90Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til pia1975Profilbildet til MariusProfilbildet til MannValdresProfilbildet til StianProfilbildet til NettstedetProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til maritaProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til @nn@Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til pvcloveProfilbildet til KjellarProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til sweettortureProfilbildet til ThomasassProfilbildet til LissaProfilbildet til temptationProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til godsg1Profilbildet til buskerudProfilbildet til synnyProfilbildet til Kiwien

Andyrj

@andyrjdimple
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andyrj:Disse profilene har Andyrj besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 17 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 17 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje