Profilbildet til moss73Profilbildet til poopITboyProfilbildet til TearyProfilbildet til NordlandProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til OdinProfilbildet til .tvliseProfilbildet til DragongirlProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Isabella10Profilbildet til ErogenProfilbildet til CleoProfilbildet til KjellarProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Par på cam
Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til NordlandProfilbildet til KosMusProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til KvinnenProfilbildet til InsomniaProfilbildet til TommybProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til monique tv

Andyrj

@andyrjdimple
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andyrj:Disse profilene har Andyrj besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Andyrj

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Hei. Jeg er her for å se om jeg kanskje finner en fast deilig knullevenninne i virkeligheten som ikke bor alt for langt unna. Hvis noen er seriøst interessert i treff for å se om det er sexuell tenning og kjemi, som ønsker å bli bedre kjent er det bare å sende en hilsen.

Klem: Andy.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje