Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til RuienProfilbildet til ShjalomProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Linda_25Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Matiine123Profilbildet til m52aProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Kalle2Profilbildet til PrettyBoyFloyd
Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Mossing34Profilbildet til PussiProfilbildet til Reisende40Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til LadyStarProfilbildet til OlavsenProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til RonnProfilbildet til SandnesMann1

Andyrj

@andyrjdimple
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andyrj:Disse profilene har Andyrj besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Andyrj

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Hei. Jeg er her for å se om jeg kanskje finner en fast deilig knullevenninne i virkeligheten som ikke bor alt for langt unna. Hvis noen er seriøst interessert i treff for å se om det er sexuell tenning og kjemi, som ønsker å bli bedre kjent er det bare å sende en hilsen.

Klem: Andy.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje