Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Siba44Profilbildet til julieProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til karlaaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til ToremannProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til BistvgProfilbildet til SpindelProfilbildet til RonnProfilbildet til Klara31Profilbildet til bamsefarProfilbildet til HornyAdults_org
Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til PhenrikProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til sisunorProfilbildet til Hilde79Profilbildet til vekten75Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MedusaProfilbildet til KosMusProfilbildet til GiggSProfilbildet til CleoProfilbildet til MiaBella

Anettele

@anettele
aktiv 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Anettele:Disse profilene har Anettele besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje