Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til LadyStarProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til snirlenProfilbildet til SnæxProfilbildet til AyakachanProfilbildet til sjømannProfilbildet til sola50Profilbildet til vekten75Profilbildet til xtrProfilbildet til orro75Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til sweettortureProfilbildet til IrInA_Bi,real meetings
Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til JosepProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til testomanProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til StrazoProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til El Diablo

Anettele

@anettele
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Anettele:Disse profilene har Anettele besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje