Profilbildet til Reisende40Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til ManimalProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til VigdisProfilbildet til colargolProfilbildet til Joachim*Profilbildet til miss76Profilbildet til TearyProfilbildet til LenemorProfilbildet til MatteStProfilbildet til carogirlProfilbildet til NjordProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Tony21
Profilbildet til buskerudProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til LilliMyProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til jonas93Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Hilde79Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til DionysusProfilbildet til Dotto81Profilbildet til love one anotherProfilbildet til LarsnProfilbildet til poffenProfilbildet til oslokos

Anettele

@anettele
aktiv 3 dager, 3 timer siden
Disse profilene har besøkt Anettele:Disse profilene har Anettele besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje