Profilbildet til RockDudeProfilbildet til maritaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til RixnProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til jente2011Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til På_søkProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til KatherineProfilbildet til qwerty19Profilbildet til nord88Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til petzlProfilbildet til FrkAurora
Profilbildet til Man30303Profilbildet til dp72Profilbildet til sexworker202Profilbildet til knny88Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til regntøymannProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til northkickProfilbildet til ninatvProfilbildet til MarwinProfilbildet til nattroseProfilbildet til Passivg19Profilbildet til SkårnesProfilbildet til ingolad

Anettele

@anettele
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Anettele:Disse profilene har Anettele besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje