Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ExodiaProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til KimmernProfilbildet til LizzyProfilbildet til ZizouProfilbildet til SamehadaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til moss73Profilbildet til LilliMyProfilbildet til BluwProfilbildet til i love boysProfilbildet til Galloper1989
Profilbildet til SvantepriProfilbildet til JontassProfilbildet til BluwProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til ArconadaProfilbildet til Handyman31Profilbildet til ZaxProfilbildet til TabbeProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Lill17Profilbildet til Tony21Profilbildet til claireProfilbildet til beitoProfilbildet til troendern93Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Låtte

Angel4u

@angel4u
aktiv 6 dager, 7 timer siden
Disse profilene har besøkt Angel4u:Disse profilene har Angel4u besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje