Profilbildet til RockDudeProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til StianProfilbildet til dia***Profilbildet til shado33Profilbildet til oslokosProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til KatherineProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ThomasDes
Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Modesty56Profilbildet til ninatvProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til L_KProfilbildet til hank95Profilbildet til NallexyProfilbildet til Angel84Profilbildet til GoldenProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til pitt76Profilbildet til TheRose49Profilbildet til AngelManProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til gamerosl

Angel4u

@angel4u
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Angel4u:Disse profilene har Angel4u besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje