Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til kmfantProfilbildet til petzlProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til TheRose49Profilbildet til oslokosProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til NylongummiProfilbildet til TorolavProfilbildet til yanaProfilbildet til ak00nProfilbildet til DrulProfilbildet til Lars80
Profilbildet til hotfishProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til carogirlProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til shivaProfilbildet til MikeProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Hilde79Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Flekka18Profilbildet til johnrunProfilbildet til badboy1986

Angel4u

@angel4u
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Angel4u:Disse profilene har Angel4u besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje