Profilbildet til lovebbwProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til JontassProfilbildet til Skeva91Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Nic94Profilbildet til Singel49Profilbildet til DjeimiProfilbildet til EscobarProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til qwerty19Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til SigvegalProfilbildet til badbombadilly
Profilbildet til dewill77Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til KimmernProfilbildet til SigvegalProfilbildet til VigdisProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til superteddProfilbildet til DrYvilProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til latexthingProfilbildet til MehtevasProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Adrian23år

Angel4u

@angel4u
aktiv 5 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Angel4u:Disse profilene har Angel4u besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje