Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til sexypar85Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til BiparProfilbildet til VigdisProfilbildet til ToyenProfilbildet til two-playfulProfilbildet til bamsefarProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til DrYvilProfilbildet til bbck osloProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til SpindelProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til TingTongProfilbildet til Bluw
Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til SuzProfilbildet til ElyProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til SwededarterProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Tony21Profilbildet til Lill17Profilbildet til h_frodeProfilbildet til kinky667

Angel4u

@angel4u
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Angel4u:Disse profilene har Angel4u besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje