Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Jan46Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til SuzProfilbildet til i love boysProfilbildet til IngunnProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til maritaProfilbildet til -MissV-Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til sabriinaProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Elines
Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til BillProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til LadysmanProfilbildet til JupiterProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til jenandProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Siba44Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til NataProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til sportfuckProfilbildet til KjellarProfilbildet til Dodraugen

Angel4u

@angel4u
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Angel4u:Disse profilene har Angel4u besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje