Profilbildet til VictorProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til burndocProfilbildet til ToyenProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Andersen89Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til .tvliseProfilbildet til nafaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til MissMProfilbildet til Donatello21Profilbildet til xantippeProfilbildet til lauralove
Profilbildet til Siba44Profilbildet til mindwtoProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til BotanicalProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Tobben28Profilbildet til FinelineProfilbildet til Fin g30Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til UerfarenProfilbildet til .tvliseProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til YouwishProfilbildet til Apirak_Kapitra

Angel4u

@angel4u
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Angel4u:Disse profilene har Angel4u besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje