Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til NannaProfilbildet til Handyman31Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til LenemorProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Joachim*Profilbildet til SoffiProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til buskerudProfilbildet til Man30303Profilbildet til moss73
Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til pia1975Profilbildet til Passivg19Profilbildet til NordlandProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til toro60Profilbildet til MissyMooProfilbildet til dp72Profilbildet til fintparProfilbildet til BecksProfilbildet til AlexsProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til nafaProfilbildet til poopITboyProfilbildet til levanger_g31

Angel84

@angel84
aktiv 1 måned, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Angel84:Disse profilene har Angel84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje