Profilbildet til Difference___Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til uzi69Profilbildet til AskimMannProfilbildet til ElyProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Osl38Profilbildet til davidandreProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til SussProfilbildet til Latex44Profilbildet til UerfarenProfilbildet til babybooProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Tegner Kvinner
Profilbildet til poopITboyProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til bunnyProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til andy1988Profilbildet til Tony21Profilbildet til pytagorasProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til LissaProfilbildet til kastrdProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Arvidluis

Angel84

@angel84
aktiv 5 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Angel84:Disse profilene har Angel84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje