Profilbildet til EvensProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til AlesioProfilbildet til pia1975Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til DjeimiProfilbildet til PussiProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til burndocProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til NordlandProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til SigvegalProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Shyroxya
Profilbildet til jens41Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til SadominatorProfilbildet til NåProfilbildet til YouwishProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til petzlProfilbildet til shivaProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til LangbeinProfilbildet til silverProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til FinelineProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til afrikar

Angel84

@angel84
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Angel84:Disse profilene har Angel84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje