Profilbildet til Grom87Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til stuve92Profilbildet til HebroProfilbildet til sisunorProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Fin g30Profilbildet til talkmanProfilbildet til Passivg19Profilbildet til spruksProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til TuttaProfilbildet til Lise Lotte CD
Profilbildet til NettstedetProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til KWGProfilbildet til xantippeProfilbildet til CulprateProfilbildet til Sublime81Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til kjelli77Profilbildet til ShineProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Torill1979Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til AvalonProfilbildet til julieProfilbildet til GjøvikKvinne

Angel84

@angel84
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Angel84:Disse profilene har Angel84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje