Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til MaykieProfilbildet til På_søkProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Siba44Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til cat68Profilbildet til shinY_Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til hank95Profilbildet til UerfarenProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Thea92Profilbildet til Youwish
Profilbildet til StrazoProfilbildet til agderProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til RixnProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til binittedal31Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til SiljeProfilbildet til zethProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Modesty56Profilbildet til m52aProfilbildet til KennethR88Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Sadominator

Angel84

@angel84
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Angel84:Disse profilene har Angel84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje