Profilbildet til røyskattaProfilbildet til dia***Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Slappen72Profilbildet til godsg1Profilbildet til MidasProfilbildet til nina1992Profilbildet til faithProfilbildet til poopITboyProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til testomanProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til ElyProfilbildet til Martinoslo
Profilbildet til westpar76Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Torill1979Profilbildet til julieProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til parivestProfilbildet til StaaleProfilbildet til slaviProfilbildet til OsloG21Profilbildet til zailoProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til IBeatThePussyUp
  • 1 år, 8 måneder siden

    Angel84

    Angel84 la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 1 år, 8 måneder siden

    Hei😊ny her…noen fra Sørlandet 😊

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje