Profilbildet til HazeProfilbildet til babybooProfilbildet til BullseyeProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til AngelManProfilbildet til DragongirlProfilbildet til NettstedetProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Trh1980Profilbildet til trond`enProfilbildet til ZizouProfilbildet til TigerProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Manimal
Profilbildet til guttenProfilbildet til AsveigProfilbildet til Angel84Profilbildet til Torill1979Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Klar 79Profilbildet til AskimMannProfilbildet til SussProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til gameroslProfilbildet til Par på camProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til ShineProfilbildet til sokersexogmorro
  • 1 år, 5 måneder siden

    Angel84

    Angel84 la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 1 år, 5 måneder siden

    Hei😊ny her…noen fra Sørlandet 😊

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje