Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til XjanneProfilbildet til JM28Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til C.lop14Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til shaftyProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til NallexyProfilbildet til No StringsProfilbildet til harepusen
Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til MannValdresProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ElleseusProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Lill17Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Niko9Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til LatexleahProfilbildet til staalmannenProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Flekka18Profilbildet til FeralFeline

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje