Profilbildet til kjelli77Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Klara31Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til petrus1956Profilbildet til RantazticProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til OsloG21Profilbildet til lalaparProfilbildet til Solros72Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til elghodeProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til HommeProfilbildet til solaProfilbildet til ballder
Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til SportoguyProfilbildet til vickycdProfilbildet til engenanjaProfilbildet til sisunorProfilbildet til AskimMannProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til MeeowProfilbildet til RogermadsProfilbildet til ballderProfilbildet til Erik1337Profilbildet til zailoProfilbildet til ~ lille please ~

Angel@36

@angela
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Angel@36:Disse profilene har Angel@36 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 22 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 22 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje