Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Huldra89Profilbildet til MissProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MelekProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til NordJente90Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Lars80Profilbildet til Tony21Profilbildet til *Punky*Profilbildet til !BK5dude34!
Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til LizzyProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til jannis25Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til foresterProfilbildet til Hilde79Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til jens41Profilbildet til Sylvester

angelica96

@angelica96
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt angelica96:Disse profilene har angelica96 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje