Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til line tvProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til joniProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til par_30Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til LamatryneProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til SimProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Niko9Profilbildet til LululuuProfilbildet til Muskeldigger
Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til norseman9Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til cat68Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Angel84Profilbildet til MarwinProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til SjtProfilbildet til Fin g30

angelica96

@angelica96
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt angelica96:Disse profilene har angelica96 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje