Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til 2KosProfilbildet til MedusaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Passivg19Profilbildet til SakoProfilbildet til RixnProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til BjoernProfilbildet til akane21Profilbildet til xantippeProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til SjtProfilbildet til førdeparet
Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til DodraugenProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til moss73Profilbildet til buskerudProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til SussProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Mr.XProfilbildet til BullseyeProfilbildet til JontassProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Fresia4Profilbildet til HexaProfilbildet til beitoProfilbildet til Kåtglattbarbert

ani5

@ani5
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt ani5:Disse profilene har ani5 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje