Profilbildet til beitoProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til NowheremanProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til SnæxProfilbildet til SylvesterProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Andersen89Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til spruksProfilbildet til Flekka18Profilbildet til gameroslProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til ValeriaProfilbildet til FreshnessProfilbildet til levanger_g31
Profilbildet til SpindelProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til DrulProfilbildet til ArousalProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til LilliMyProfilbildet til monique tvProfilbildet til carogirlProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til leandroProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til hank95Profilbildet til BiTrineProfilbildet til Tyber30Profilbildet til sola50
  • 4 år, 8 måneder siden

    Anita

    Anita Posted an update in Hjelp 4 år, 8 måneder siden

    Hei

    Jeg ble bannet for noen dager siden. Jeg var høflig og hyggelig med alle jeg chatet med her. Jef spurte bare en venn om han kunne låne meg noe penger. Hva er gal tmed dette? Please hjelp meh a komme inn på chat igjen fordi jeg er ensom og syk og trenger venner. Tussen takk!!

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje