Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til kmfantProfilbildet til Man30303Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til BjornchProfilbildet til pvcloveProfilbildet til bunnyProfilbildet til KWGProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til just myselfProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til buskerud
Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til afrikarProfilbildet til Reina21Profilbildet til orphansProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til MidasProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til bunnyProfilbildet til SigvegalProfilbildet til IntrMannProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Matiine123Profilbildet til jannis25Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Master33 Bergen
  • 4 år, 4 måneder siden

    Anita

    Anita Posted an update in Hjelp 4 år, 4 måneder siden

    Hei

    Jeg ble bannet for noen dager siden. Jeg var høflig og hyggelig med alle jeg chatet med her. Jef spurte bare en venn om han kunne låne meg noe penger. Hva er gal tmed dette? Please hjelp meh a komme inn på chat igjen fordi jeg er ensom og syk og trenger venner. Tussen takk!!

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje