Profilbildet til Angel84Profilbildet til Geirern92Profilbildet til BillProfilbildet til Andersen89Profilbildet til LululuuProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til SarlimeProfilbildet til kajabiProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til JupiterProfilbildet til Difference___Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til El DiabloProfilbildet til MusashiProfilbildet til Tomas89bergen
Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til faithProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Difference___Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til beitoProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til NightdiverProfilbildet til sandnes-par

stavangerjente-82

@anjatveteras
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt stavangerjente-82:Disse profilene har stavangerjente-82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje