Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til solaProfilbildet til NataProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Klara31Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Jan46Profilbildet til MoaProfilbildet til MedusaProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til tinaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til ChivasProfilbildet til Manimal
Profilbildet til GeiriProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til JupiterProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Dotto81Profilbildet til LarsnProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til NannaProfilbildet til SussProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Tine cdProfilbildet til NaughtyDane

stavangerjente-82

@anjatveteras
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt stavangerjente-82:Disse profilene har stavangerjente-82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje