Profilbildet til latino123Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til @nn@Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til mizzyProfilbildet til MM77Profilbildet til krsflortProfilbildet til shado33Profilbildet til TheMissProfilbildet til ingoladProfilbildet til apeeassProfilbildet til westpar76Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til nina1992Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til SigvegalProfilbildet til ChivasProfilbildet til Lica89Profilbildet til testomanProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til søker sexProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til CharlesProfilbildet til latino123

stavangerjente-82

@anjatveteras
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt stavangerjente-82:Disse profilene har stavangerjente-82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje