Profilbildet til Angel84Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til KjellarProfilbildet til Klara31Profilbildet til Reisende40Profilbildet til MehtevasProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til kaiasoProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Roger84Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til EmmaOlsen
Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til NannaProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Mass SageProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til AnetteleProfilbildet til EvensProfilbildet til Geirern92Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til silverProfilbildet til sluggernProfilbildet til bergen89Profilbildet til SvetikProfilbildet til RockDude

stavangerjente-82

@anjatveteras
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt stavangerjente-82:Disse profilene har stavangerjente-82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje