Profilbildet til LathamsProfilbildet til Leto78Profilbildet til HardRockProfilbildet til Tony21Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til fadedProfilbildet til SiljeProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ExodiaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til j18elverum
Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til TorolavProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til vårkåtProfilbildet til krsflortProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til poffenProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til uzi69Profilbildet til vanosm52Profilbildet til shado33Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Valeria

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje