Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Joey77Profilbildet til kmfantProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Julie00Profilbildet til På_søkProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til AzathothProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til NinnaProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til babyboo
Profilbildet til babybooProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til CalaDorProfilbildet til ShineProfilbildet til shaftyProfilbildet til mann oslProfilbildet til dogbayProfilbildet til andy1988Profilbildet til MedusaProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til brollProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til beito

Anne72

@anne72
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Anne72:Disse profilene har Anne72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje