Profilbildet til ElleseusProfilbildet til AinaCdProfilbildet til El DiabloProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til lekenergodProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til trond`enProfilbildet til Thea92Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Lica89Profilbildet til HebroProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til sverre89Profilbildet til Ampri
Profilbildet til orphansProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til binittedal31Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til jeanettekProfilbildet til line tvProfilbildet til SoffiProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Grom87Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til TheReaderProfilbildet til burndoc

Anne72

@anne72
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Anne72:Disse profilene har Anne72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje