Profilbildet til Trappani89Profilbildet til bergen89Profilbildet til På_søkProfilbildet til Niko9Profilbildet til mizzyProfilbildet til YouwishProfilbildet til nattroseProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til moss73Profilbildet til chipProfilbildet til ZaxProfilbildet til Man30303Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til LissaProfilbildet til OsloG21
Profilbildet til badboy1986Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Cd28Profilbildet til pitt76Profilbildet til AyakachanProfilbildet til RogermadsProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Lez 40Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til AzathothProfilbildet til FreshnessProfilbildet til LathamsProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Nata

Anne72

@anne72
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Anne72:Disse profilene har Anne72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje