Profilbildet til AzathothProfilbildet til AmpriProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til RJProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til ElinesProfilbildet til ballderProfilbildet til JimBodenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til No StringsProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Innlandet
Profilbildet til latino123Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Androx0Profilbildet til DionysusProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til harepusenProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til BecksProfilbildet til joniProfilbildet til Tony21Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til babyboo
  • 3 år, 10 måneder siden

    Anne72

    Anne72 ble et registrert medlem 3 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje