Profilbildet til hawe35Profilbildet til CleoProfilbildet til Tine cdProfilbildet til SimProfilbildet til BabyWProfilbildet til MannValdresProfilbildet til bakerProfilbildet til ZeroProfilbildet til sjømannProfilbildet til shaftyProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til skurk3Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Klar 79
Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til xtrProfilbildet til westpar76Profilbildet til MartinosloProfilbildet til orro75Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til DragongirlProfilbildet til InsomniaProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til pytagorasProfilbildet til pitt76Profilbildet til Tyber30
  • 3 år, 10 måneder siden

    Anne72

    Anne72 endret profilbildet sitt 3 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje