Profilbildet til PlatinumProfilbildet til TempenProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Lica89Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til ToyenProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til knny88Profilbildet til freaky2Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Mr.XProfilbildet til SalsaDanser`n
Profilbildet til Lez 40Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til MikeProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til DorransProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Torill1979Profilbildet til TigerProfilbildet til InsomniaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til TabbeProfilbildet til pitt76Profilbildet til marita

Anne72

@anne72
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Anne72:Disse profilene har Anne72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje