Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til YouwishProfilbildet til cat68Profilbildet til ellenProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til ak00nProfilbildet til mrtoreProfilbildet til latex66Profilbildet til CindyCDProfilbildet til MehtevasProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Jan46Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til .Lisetv
Profilbildet til SimProfilbildet til swedmanProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Jan46Profilbildet til TheMissProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til westpar76Profilbildet til shinY_Profilbildet til RJProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til CalaDorProfilbildet til BluwProfilbildet til DjeimiProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til OpplandsPar

annejenta

@annejenta
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt annejenta:Disse profilene har annejenta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje