Profilbildet til Kas=)Profilbildet til FreshnessProfilbildet til LatexmannProfilbildet til slaviProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til xtrProfilbildet til røyskattaProfilbildet til OdinProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til vårkåtProfilbildet til AndiiProfilbildet til Bluw
Profilbildet til BrumProfilbildet til ScorpionProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til CharlesProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Ramp78Profilbildet til SoffiProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til NallexyProfilbildet til MedusaProfilbildet til GogT1971Profilbildet til IrenProfilbildet til XL KukkProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til sjøkjeks

annejenta

@annejenta
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt annejenta:Disse profilene har annejenta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje