Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til RememBr83Profilbildet til MizzyProfilbildet til akane21Profilbildet til BjornchProfilbildet til hawe35Profilbildet til 59modellProfilbildet til julieProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til joniProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til mark04Profilbildet til bergenm30Profilbildet til naits
Profilbildet til El DiabloProfilbildet til dp72Profilbildet til LeneaProfilbildet til På_søkProfilbildet til jannis25Profilbildet til KogKProfilbildet til ChrisCProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til sølProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til 59modellProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til JaNuSProfilbildet til SissyShirley

annejenta

@annejenta
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt annejenta:Disse profilene har annejenta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje