Profilbildet til ToyenProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Helene89Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Reisende40Profilbildet til COBRAF2Profilbildet til MartinosloProfilbildet til pvcloveProfilbildet til MannValdresProfilbildet til KWGProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Angel4uProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til agderProfilbildet til TabbeProfilbildet til KennethR88Profilbildet til oslokosProfilbildet til foresterProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til ElviraProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til vickycdProfilbildet til Plu2Profilbildet til Haakon92Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ElinesProfilbildet til losamantesProfilbildet til maler.n

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje