Profilbildet til Joachim*Profilbildet til AsveigProfilbildet til Kate WProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til IronheartProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til moss73Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Thea92Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Helene89
Profilbildet til AmpriProfilbildet til Isabella10Profilbildet til kmfantProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Joachim*Profilbildet til HazeProfilbildet til Nic94Profilbildet til vesle 43Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Reina21Profilbildet til GoldenProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til golfbearProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til gebbensladd

AntonioBlackCock

@antonioblackcock
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt AntonioBlackCock:Disse profilene har AntonioBlackCock besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje