Profilbildet til kastrdProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til eddi1000Profilbildet til bby123Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Nic94Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til RockDudeProfilbildet til sportfuckProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til babybooProfilbildet til GogT1971
Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til BBW28Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Hulder1Profilbildet til guttenProfilbildet til MissProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til jente2011Profilbildet til RomeoProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Anne72Profilbildet til tina

AntonioBlackCock

@antonioblackcock
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt AntonioBlackCock:Disse profilene har AntonioBlackCock besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje