Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til RantazticProfilbildet til IngunnProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til BjornchProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Helene89Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til DrYvilProfilbildet til MariusProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til StavangerM60
Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til SherylProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til SportoguyProfilbildet til vesle 43Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ElyProfilbildet til hawe35Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til knny88Profilbildet til Dreamboy78

AntonioBlackCock

@antonioblackcock
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt AntonioBlackCock:Disse profilene har AntonioBlackCock besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje