Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til nattroseProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til trisvikProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Jan46Profilbildet til RomeoProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til golfbearProfilbildet til ZaxProfilbildet til Bitten
Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Angel84Profilbildet til lekenergodProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til JærguttenProfilbildet til RonnProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til SiljeProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Thea92Profilbildet til ani5

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje