Profilbildet til OsloG21Profilbildet til El DiabloProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til bakerProfilbildet til hotnoProfilbildet til geddimannProfilbildet til Ready4funProfilbildet til sweden boyProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Nanna
Profilbildet til SiljeProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til LizzyProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til MortenBProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til latex66Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til harepusenProfilbildet til toro60

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje