Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til afrikarProfilbildet til synnyProfilbildet til MariusProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til NinnaProfilbildet til MikeProfilbildet til SherylProfilbildet til yanaProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til bait69
Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til KvinnenProfilbildet til XjanneProfilbildet til buskerudProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til TuttaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til AmpriProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til xantippeProfilbildet til Stine1986

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje