Profilbildet til latino123Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til JosepProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til henrkjarProfilbildet til LokerProfilbildet til Fin g30Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til AyakachanProfilbildet til jeanettekProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til latex66Profilbildet til MariusProfilbildet til BrumProfilbildet til Kas=)
Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til NordlandProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til AsveigProfilbildet til MolliProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til pompelProfilbildet til m52aProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til vekten75Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til sportyboyProfilbildet til knny88Profilbildet til Kaatqkk

Apirak_Kapitra

@apirakkapitra
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Apirak_Kapitra:Disse profilene har Apirak_Kapitra besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje