Profilbildet til mrtoreProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til XjanneProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Kate WProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til pompelProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til ÅsaneG20
Profilbildet til TheRose49Profilbildet til tinaProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Niko9Profilbildet til Flekka18Profilbildet til TigerProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Ramp78Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til snirlenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til MusashiProfilbildet til AjscreamProfilbildet til shinY_

Apirak_Kapitra

@apirakkapitra
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Apirak_Kapitra:Disse profilene har Apirak_Kapitra besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje