Profilbildet til SamehadaProfilbildet til AndyrjProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til LizzyProfilbildet til El DiabloProfilbildet til TigerProfilbildet til NordlandProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til OdinProfilbildet til nina1992Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til NeonProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til slank leken mann bærum
Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til SamehadaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til HommeProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til solaProfilbildet til 33Profilbildet til Lez 40Profilbildet til LatexmannProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til elghodeProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Sørlandspar

Apirak_Kapitra

@apirakkapitra
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Apirak_Kapitra:Disse profilene har Apirak_Kapitra besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje