Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til sluggernProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til mann oslProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til MannValdresProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Man30303Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til ClaudiaFJ
Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Thea92Profilbildet til IngunnProfilbildet til HebroProfilbildet til AsveigProfilbildet til kaiasoProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til synnyProfilbildet til parivestProfilbildet til Phenrik

Apirak_Kapitra

@apirakkapitra
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Apirak_Kapitra:Disse profilene har Apirak_Kapitra besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje