Profilbildet til stor pungProfilbildet til NataProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til golfbearProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til *Punky*Profilbildet til VictorProfilbildet til BadboyProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til andy1988Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Nordland
Profilbildet til SylvesterProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Crazy92Profilbildet til ThomasassProfilbildet til LululuuProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til RosjerProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til SnæxProfilbildet til ZizouProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til golfbearProfilbildet til OralProfilbildet til latino123

Apirak_Kapitra

@apirakkapitra
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Apirak_Kapitra:Disse profilene har Apirak_Kapitra besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje