Profilbildet til staalmannenProfilbildet til BadboyProfilbildet til InsomniaProfilbildet til qwerty19Profilbildet til vekten75Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til stuve92Profilbildet til LauVauProfilbildet til foresterProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til pitt76
Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til DavinciProfilbildet til ManimalProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til MortenBProfilbildet til LathamsProfilbildet til simonaProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til xantippeProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Tor&tina40

Apirak_Kapitra

@apirakkapitra
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Apirak_Kapitra:Disse profilene har Apirak_Kapitra besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje