Profilbildet til **WanjaProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Hulder1Profilbildet til BrumProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til -MissV-Profilbildet til mrroyalProfilbildet til ManimalProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til TorolavProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Handyman31Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til Reina21Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til MuscleDom
Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til MedusaProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til BittenProfilbildet til MusashiProfilbildet til cat68Profilbildet til veilchenProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Reisende40Profilbildet til afrikarProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til SvantepriProfilbildet til CalaDorProfilbildet til beito

Apirak_Kapitra

@apirakkapitra
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Apirak_Kapitra:Disse profilene har Apirak_Kapitra besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje