Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Kate WProfilbildet til solaProfilbildet til FinelineProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til NordJente90Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Grom87Profilbildet til LatexmannProfilbildet til simonaProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Galloper1989
Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til NjordProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til TengilProfilbildet til OralProfilbildet til uzi69Profilbildet til shinY_Profilbildet til SimProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Tara84Profilbildet til XjanneProfilbildet til Alek

Apirak_Kapitra

@apirakkapitra
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Apirak_Kapitra:Disse profilene har Apirak_Kapitra besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje