Profilbildet til SvetikProfilbildet til Sublime81Profilbildet til NåProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til akane21Profilbildet til BjornchProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Geirern92Profilbildet til zethProfilbildet til Thea92Profilbildet til NinnaProfilbildet til shado33Profilbildet til ToyenProfilbildet til Tanja609(CD/TV)
Profilbildet til pitt76Profilbildet til shaftyProfilbildet til InnlandetProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til MatteStProfilbildet til komigje69Profilbildet til TigerProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til NannaProfilbildet til lekenergodProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til KogK

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje