Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til AmpriProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til zethProfilbildet til .tvliseProfilbildet til AndyrjProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til NallexyProfilbildet til HebroProfilbildet til Handyman31Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til toro60Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Bitten
Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til RogermadsProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til TheRose49Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til HazeProfilbildet til RonnProfilbildet til TorolavProfilbildet til BabyWProfilbildet til NannaProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til NjordProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til TengilProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til LadyBBW

XL Kukk

@ari-301
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt XL Kukk:Disse profilene har XL Kukk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje