Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Sublime81Profilbildet til staalmannenProfilbildet til vekten75Profilbildet til pvcloveProfilbildet til coolchic101Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til nada000
Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til AlekProfilbildet til DrYvilProfilbildet til ExosProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til GoldenProfilbildet til Angel84Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Modesty56Profilbildet til KimmernProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til pytagoras

Kulstiving

@aries
aktiv 5 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Kulstiving:Disse profilene har Kulstiving besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje