Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til FinelineProfilbildet til sjømannProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til norseman9Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Tara84Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til AskimMannProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til layllanielsProfilbildet til GeiriProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til DOMINANT
Profilbildet til RuienProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til afrikarProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Lica89Profilbildet til El DiabloProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til AzathothProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til søker sexProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til AskimMannProfilbildet til skurk3Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til DrYvil
  • 3 dager, 21 timer siden

    Arild19

    Arild19 ble et registrert medlem 3 dager, 21 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje