Profilbildet til jonas93Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til SarlimeProfilbildet til CarrieProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til kinky667Profilbildet til MartinosloProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til TeonilleProfilbildet til jente2011Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Maykie
Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Merethe21Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til jens41Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til cat68Profilbildet til KiwienProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til RockDudeProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Anettele

qwerty19

@arturs19
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt qwerty19:Disse profilene har qwerty19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje