Profilbildet til Niko9Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Sonny55Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til charlotee23Profilbildet til bakerProfilbildet til C.lop14Profilbildet til norseman9Profilbildet til L_KProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til AskimMannProfilbildet til ManimalProfilbildet til Par Buskerud
Profilbildet til StaaleProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til badboy1986Profilbildet til sluggernProfilbildet til MartinosloProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til ToremannProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til OralProfilbildet til Loker

qwerty19

@arturs19
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt qwerty19:Disse profilene har qwerty19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje