Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til nada000Profilbildet til SkårnesProfilbildet til CalaDorProfilbildet til JimBodenProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til johnrunProfilbildet til ExodiaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Mass SageProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til freezinProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til nord88
Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til bby123Profilbildet til MatteStProfilbildet til Difference___Profilbildet til Stine1986Profilbildet til AvalonProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til LeticiaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til gameroslProfilbildet til Bjorn92

qwerty19

@arturs19
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt qwerty19:Disse profilene har qwerty19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje