Profilbildet til LissaProfilbildet til SKubrickProfilbildet til SiljeProfilbildet til bby123Profilbildet til DorransProfilbildet til GiggSProfilbildet til JM28Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til shaftyProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til golfbearProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Søker leken mann i Oslo
Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til GoldenProfilbildet til LarsnProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til blaithinProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Satzumi213

qwerty19

@arturs19
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt qwerty19:Disse profilene har qwerty19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje