Profilbildet til LadyStarProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til NylongummiProfilbildet til beitoProfilbildet til SupermannProfilbildet til shado33Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til VictorProfilbildet til SarlimeProfilbildet til nina1992Profilbildet til bby123Profilbildet til TengilProfilbildet til DrYvil
Profilbildet til C.lop14Profilbildet til stuve92Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til RockDudeProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til losamantesProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til bunnyProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til par3427Profilbildet til colargolProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til buskerudProfilbildet til fadedProfilbildet til KennethR88

qwerty19

@arturs19
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt qwerty19:Disse profilene har qwerty19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje