Profilbildet til Julie00Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Difference___Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til jens41Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til ani5Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til NåProfilbildet til SwededarterProfilbildet til guttenProfilbildet til nafaProfilbildet til Ayakachan
Profilbildet til InsomniaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til ellenProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til jente2011Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til MaykieProfilbildet til sexypar85Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til ArousalProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til blaithinProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)

qwerty19

@arturs19
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt qwerty19:Disse profilene har qwerty19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje