Profilbildet til kinky667Profilbildet til hgsd1Profilbildet til **WanjaProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til ElleseusProfilbildet til XjanneProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til lovebbwProfilbildet til LangbeinProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til hotno
Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til XL KukkProfilbildet til AyakachanProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ElviraProfilbildet til davidandreProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Siba44Profilbildet til JosepProfilbildet til plusSProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Handyman40

qwerty19

@arturs19
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt qwerty19:Disse profilene har qwerty19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje