Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til synnyProfilbildet til ArielProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til MarwinProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til KongenProfilbildet til GhroltProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til mann oslProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til krsflortProfilbildet til sisunorProfilbildet til NordlandProfilbildet til fridafrida
Profilbildet til CalaDorProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til CarrieProfilbildet til SjtProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til SylvesterProfilbildet til MannValdresProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til mrtoreProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Natasha93Profilbildet til SussProfilbildet til Muskeldigger

qwerty19

@arturs19
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt qwerty19:Disse profilene har qwerty19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje