Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til DionysusProfilbildet til ellenProfilbildet til SakoProfilbildet til MissMProfilbildet til nelg90Profilbildet til Erik1337Profilbildet til ReidarProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til toro60Profilbildet til NallexyProfilbildet til slank leken mann bærum
Profilbildet til akane21Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til SportoguyProfilbildet til ZaxProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til SherylProfilbildet til runAProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til BistvgProfilbildet til IntrMannProfilbildet til sørlandssønn

qwerty19

@arturs19
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt qwerty19:Disse profilene har qwerty19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje