Profilbildet til ErogenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til stian93Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til JontassProfilbildet til LatexmannProfilbildet til TabbeProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til RAPID4Profilbildet til InnlandetProfilbildet til På_søkProfilbildet til Angel84
Profilbildet til Hilde79Profilbildet til j18elverumProfilbildet til *Punky*Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til JiJiProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til DrYvilProfilbildet til CharlesProfilbildet til HardRockProfilbildet til Flekka18Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til dia***

qwerty19

@arturs19
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt qwerty19:Disse profilene har qwerty19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje