Profilbildet til orro75Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til Handyman31Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til BistvgProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til XjanneProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til JaNuS
Profilbildet til OsloG21Profilbildet til UerfarenProfilbildet til MissProfilbildet til Torill1979Profilbildet til OralProfilbildet til KaisaProfilbildet til mark04Profilbildet til guttenProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Just4youProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Joey77Profilbildet til regntøymannProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Masterbodø

qwerty19

@arturs19
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt qwerty19:Disse profilene har qwerty19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje