Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Trappani89Profilbildet til burndocProfilbildet til simonaProfilbildet til LenemorProfilbildet til Oslo27Profilbildet til NeonProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til urokraakeProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til nord88
Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til pierceddickProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til ElyProfilbildet til StianProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til jannis25Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til spruksProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Helene89

askøy55

@askoy
aktiv 1 uke, 1 dag siden
Disse profilene har besøkt askøy55:Disse profilene har askøy55 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje