Profilbildet til MariusProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til TuttaProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Singel49Profilbildet til Man30303Profilbildet til harepusenProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til LangbeinProfilbildet til latex66Profilbildet til ElyProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til MannValdresProfilbildet til ChivasProfilbildet til Cd28Profilbildet til johnrun
Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Osl38Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til StaaleProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til BiTrineProfilbildet til mindwtoProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til BadboyProfilbildet til godsg1Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Caleron86Profilbildet til xtr

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje