Profilbildet til DodraugenProfilbildet til bergen89Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Geirern92Profilbildet til TheReaderProfilbildet til vesle 43Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Per SProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Cd28Profilbildet til OlavsenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til KogKProfilbildet til englevingerProfilbildet til Drifter4u
Profilbildet til moss73Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til HazeProfilbildet til Oslo27Profilbildet til kaiasoProfilbildet til TheMissProfilbildet til burndocProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til OdinProfilbildet til bamsefarProfilbildet til petzlProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til PussiProfilbildet til Lamatryne

Audi

@audi
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Audi:Disse profilene har Audi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje