Profilbildet til sola50Profilbildet til joniProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til brollProfilbildet til orphansProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Floppa1Profilbildet til CindyCDProfilbildet til No StringsProfilbildet til LululuuProfilbildet til julieProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til poffenProfilbildet til OsloG21
Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Cd28Profilbildet til nattroseProfilbildet til Osl38Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til lalaparProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til slaviProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til MusashiProfilbildet til talkman

Avalon

@avalon
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Avalon:Disse profilene har Avalon besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje