Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Latex44Profilbildet til @nn@Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Caleron86Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til BillProfilbildet til GiggSProfilbildet til zailoProfilbildet til SammiProfilbildet til TheRose49Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til godsg1
Profilbildet til pompelProfilbildet til akane21Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til guttenProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til Androx0Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til KWGProfilbildet til Neon
  • 3 år, 1 måned siden

    Moa

    Moa ble et registrert medlem 3 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje