Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til windel999Profilbildet til RantazticProfilbildet til LadysmanProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til pitt76Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til mindwtoProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til vickycdProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til MolliProfilbildet til Becks
Profilbildet til AnetteleProfilbildet til KjellarProfilbildet til Niko9Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Leto78Profilbildet til TabbeProfilbildet til CulprateProfilbildet til pierceddickProfilbildet til trisvikProfilbildet til Dotto81Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til SakoProfilbildet til LilliMyProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Molli
  • 2 år, 10 måneder siden

    Moa

    Moa ble et registrert medlem 2 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje