Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Kate WProfilbildet til KatherineProfilbildet til beitoProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til På_søkProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til lalaparProfilbildet til slaviProfilbildet til HebroProfilbildet til hgsd1Profilbildet til BergenoProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MissM
Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Handyman31Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til synnyProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til TommybProfilbildet til ElviraProfilbildet til Grom87
  • 2 år, 7 måneder siden

    Moa

    Moa ble et registrert medlem 2 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje