Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til jens41Profilbildet til Tine cdProfilbildet til IronheartProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til godsg1Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til johnrunProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til bad666boyProfilbildet til SakoProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Chatrinetv
Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til AinaCdProfilbildet til 2KosProfilbildet til Lica89Profilbildet til fadedProfilbildet til agderProfilbildet til IntrMannProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til jonas93Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til MedusaProfilbildet til andy1988Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til NymfoWetBi
  • 2 år, 3 måneder siden

    Moa

    Moa ble et registrert medlem 2 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje