Profilbildet til veilchenProfilbildet til Difference___Profilbildet til IronheartProfilbildet til ArconadaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til pvcloveProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til JærguttenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til ShjalomProfilbildet til sisunorProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Olavsen
Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til nattroseProfilbildet til westpar76Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Just4youProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til JupiterProfilbildet til EscobarProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til KongenProfilbildet til latexthingProfilbildet til TheReader
  • 2 år, 5 måneder siden

    Moa

    Moa ble et registrert medlem 2 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje