Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til ToyenProfilbildet til oslokosProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til HexaProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til bunnyProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Matiine123Profilbildet til JosepProfilbildet til Angel84
Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til SvantepriProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til ToremannProfilbildet til sanjaProfilbildet til NyssaProfilbildet til KatherineProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til carmellaProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Vanessa Storm(TV)
  • 2 år, 5 måneder siden

    Moa

    Moa endret profilbildet sitt 2 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje