Profilbildet til SoffiProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til SkårnesProfilbildet til ShineProfilbildet til LokerProfilbildet til XenaProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Grom87Profilbildet til Isabella10Profilbildet til zailoProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til BotanicalProfilbildet til lauraloveProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Zizou
Profilbildet til RantazticProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SkårnesProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til **WanjaProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Lill17Profilbildet til sabriinaProfilbildet til ArielProfilbildet til sweettortureProfilbildet til synny
  • 2 år, 10 måneder siden

    Moa

    Moa endret profilbildet sitt 2 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje