Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til lovebbwProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til trisvikProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til Difference___Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Anne72Profilbildet til AlexsProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til faded
Profilbildet til HexaProfilbildet til Tobben28Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til MeeowProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til sisunorProfilbildet til hotnoProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Joachim*Profilbildet til poopITboyProfilbildet til MrbigProfilbildet til EscobarProfilbildet til Yong
  • 2 år, 7 måneder siden

    Moa

    Moa endret profilbildet sitt 2 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje