Profilbildet til Leto78Profilbildet til fadedProfilbildet til Passivg19Profilbildet til LatexleahProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Oslo27Profilbildet til VildeeeProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Caleron86Profilbildet til godsg1Profilbildet til kmfantProfilbildet til Singel49
Profilbildet til pierceddickProfilbildet til blaithinProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til ZizouProfilbildet til regntøymannProfilbildet til NjordProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til MusashiProfilbildet til mann oslProfilbildet til TordenspydProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til sweden boyProfilbildet til kjelli77Profilbildet til NannaProfilbildet til Teonille
  • 2 år, 3 måneder siden

    Moa

    Moa endret profilbildet sitt 2 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje