Profilbildet til StianProfilbildet til KimmernProfilbildet til shinY_Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til SoffiProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til sølProfilbildet til HebroProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til LululuuProfilbildet til AfroManProfilbildet til halloisProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)
Profilbildet til XL KukkProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til johnrunProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til sjømannProfilbildet til KaisaProfilbildet til bwillyProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til BergenoProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til leandroProfilbildet til Ingunn

Ayakachan

@ayaka
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ayakachan:Disse profilene har Ayakachan besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje