Profilbildet til BistvgProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til pierceddickProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Alexander44Profilbildet til julieProfilbildet til bakerProfilbildet til Mass SageProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til musclebottomoslo
Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til JimBodenProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til LadyStarProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til SupermannProfilbildet til godsg1Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Osl38Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til MaykieProfilbildet til silverProfilbildet til RememBr83Profilbildet til i love boysProfilbildet til rubbergimp

Ayakachan

@ayaka
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ayakachan:Disse profilene har Ayakachan besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje