Profilbildet til Tine cdProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Niko9Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til ErogenProfilbildet til SwededarterProfilbildet til toro60Profilbildet til Erik1337Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til elghodeProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Modesty56Profilbildet til DrulProfilbildet til love one another
Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Reisende40Profilbildet til poopITboyProfilbildet til EvensProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til RogermadsProfilbildet til LangbeinProfilbildet til ArielProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til LeneaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til MolliProfilbildet til åsne/ikke PM takk/

Ayakachan

@ayaka
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ayakachan:Disse profilene har Ayakachan besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje