Profilbildet til godsg1Profilbildet til JosepProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til snirlenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til HardRockProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til tinaProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til kinkysjel
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til AinaCdProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til vickycdProfilbildet til ArousalProfilbildet til jens41Profilbildet til Sonny55Profilbildet til ExodiaProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til fintparProfilbildet til *Punky*Profilbildet til 33Profilbildet til **vampeliten

Ayakachan

@ayaka
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ayakachan:Disse profilene har Ayakachan besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje