Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Stine1986Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Fresia4Profilbildet til solaProfilbildet til RememBr83Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til testomanProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til synnyProfilbildet til Geiri
Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til shaftyProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til superteddProfilbildet til hank95Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til geddimannProfilbildet til AnetteleProfilbildet til BluwProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til gameroslProfilbildet til JosepProfilbildet til MILFogDILF

Pleasurekraft

@ayla
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Pleasurekraft:Disse profilene har Pleasurekraft besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje